Cerere oferta de pret

Inchiriere Autocar Setra

Am achizitionat primul autocar Setra Comfort Class 515 HD din Romania, care, dupa cum sugereaza si numele, ofera pasagerilor un plus de confort si de siguranta, datorita dotarilor moderne. Setra CC 515 HD dispune de aer conditionat, incalzitor in stationare, cala de bagaje, doua frigidere (unul in partea din fata, iar altul la mijloc), toaleta, bucatarie (fata in fata cu toaleta si deasupra cusetei de dormit pentru soferi), sistem audio si statie cu microfon, scaune rabatabile cu tapiterie din material textil, doua cotiere/scaun si centuri de siguranta, geamuri panoramice. Autocarul Setra este propulsat de un motor Mercedes-Benz de 428 CP, in combinatie cu transmisia automatizata PowerShift GO 250, cu 8+1 trepte.

autocar setra

Inchiriere Autocar Mercedes-Benz 404

Autocarul Mercedes-Benz 404 este unul de mari dimensiuni, special creat pentru transportul grupurilor mari de pasageri, destinat atat pentru rute interne, cat si pentru trasee internationale. Fabricat in anul 2003 si avand 60+1 locuri, Mercedes-Benz 404 dispune de aer conditionat, cala de bagaje, statie cu microfon si sistem audio, incalzitor in stationare, scaune rabatabile, tapiterie din material textil, cotiere, centuri de siguranta si geamuri panoramice. Aceste facilitati moderne asigura o calatorie confortabila, rapida si in conditii de siguranta. Datorita numarului mare de locuri, autocarul poate fi utilizat pentru excursii scolare sau evenimente speciale (nunti, botezuri), care au nevoie de o masina spatioasa si moderna.

autocar mercedes benz 404

Inchiriere Autocar Higer

Comod, spatios si elegant, autocarul Higer este recomandat transportului intern sau international, pentru trasee turistice sau excursii in tara si strainatate. Confortul este asigurat de dotarile moderne: aer conditionat, incalzitor in stationare, cala de bagaje, sistem audio si statie cu microfon, scaune rabatabile, tapiterie din material textil, doua cotiere/scaun, centuri de siguranta si geamuri panoramice. Autocarul Higer reprezinta alegerea ideala atat pentru drumetii, cat si pentru team-building-uri sau diferite evenimente, unde este necesar un transport sigur si rapid al invitatilor.

autocar higer

Inchiriere Autocar Mercedes Benz Travego

Fabricat in 2008, Mercedes-Benz Travego este unul dintre cele mai apreciate autocare din flota noastra. Disponibil pentru curse lungi, nationale si internationale, este perfect pentru transportul angajatilor companiilor la diverse locatii, in functie de necesitate. Transport catre locul de munca, transport catre evenimente oficiale, teambuilding-uri, transfer de la aeroport si catre aeroport, circuite turistice si asa mai departe. Modern, cu cele mai noi dotari in materie de siguranta si eleganta, este alegerea perfecta pentru orice oportunitate de transport de persoane.

inchiriere autocar