Cerere oferta de pret

Inchiriere Mercedes Viano

Foarte elegant si confortabil, microbuzul Mercedes Viano este solutia perfecta pentru companiile cu un numar mai mic de angajati, care doresc sa organizeze team-building-uri, calatorii de afaceri sau diverse evenimente in oras sau in afara acestuia. Punem la dispozitie minivanuri Mercedes Viano fabricate intre anii 2010-2012, cu 7+1 sau 8+1 locuri, in functie de necesitati. Printre dotarile microbuzului enumeram:

  • aer conditionat
  • incalzitor in stationare
  • cala de bagaje
  • sistem audio si statie cu microfon
  • scaune rabatabile
  • tapiterie din material textil
  • cotiere
  • centuri de siguranta
  • geamuri panoramice

Orice grup organizat pentru activitati turistice, calatorii clasa business, conferinte, simpozioane, evenimente sportive sau mondene poate apela cu incredere la serviciile oferite de noi.

Mercedes Viano

Inchiriere Mercedes Vito

Microbuzul Mercedes Vito este o alegere perfecta pentru companiile cu un numar de angajati mic spre mediu. In special in cazul in care locul de munca este unul greu accesibil sau este situat in afara localitatii, serviciul de transport persoane este perfect pentru a asigura eficienta transportului angajatilor catre locul de munca, fara intarzieri sau alte intamplari neplacute.
Exista doua variante ale modelului Mercedes Vito: 7+1 locuri sau 8+1 locuri, in functie de numarul de persoane, la cel mai bun pret. De asemenea, putem transporta grupuri mici de persoane atat national cat si international, in functie de eveniment sau de necesitatea companiei. Calatorii business, teambuilding, agrement, petreceri si altele.
Mercedes Vito are toate dotarile moderne in asa fel incat transportul persoanelor sa fie unul linistit, modern, confortabil si in siguranta.
Taxele de drum, pod, autostrada, parcare, cazarea si masa soferilor vor trebui asigurate de catre client.

Mercedes Vito

Inchiriere Mercedes Sprinter

Microbuzul Mercedes Sprinter reprezinta o alternativa ideala pentru companiile care detin un numar mare de angajati si care au locatiile de lucru in locuri greu de accesat, in afara localitatii sau in zone fara transport in comun. Pentru un transport in siguranta, eficient ca si timp si chiar pentru crearea unui ambient placut intre angajati, Mercedes Sprinter este varianta ideala de a fi la timp la locul de munca.
De asemenea, microbuzul este perfect pentru organizarea de teambuilding-uri, excursii, calatorii prin tara sau in afara ei, evenimente de agrement, ocazii speciale si asa mai departe.
Noi va punem la dispozitie pentru transport microbuze Mercedes Sprinter cu locuri intre 16+1 pana la 20+1, in functie de numarul de persoane necesar pentru transport, evident la cele mai bune preturi. Dotarile sunt moderne si extrem de bine intretinute in asa fel incat transportul persoanelor sa fie realizat cu succes si sa fie linistit, confortabil si in siguranta.
Taxele de drum, pod, autostrada, parcare, cazarea si masa soferilor vor trebui asigurate de catre client.

mercedes sprinter

Inchiriere Volkswagen Crafter

Microbuzul Volkswagen Crafter este unul foarte modern si totodata cel mai mare si incapator microbuz comercializat de catre brandul mai sus mentionat. Locatiile greu accesibile ale unor companii cu un numar mare de angajati pot provoca neplaceri in transportul persoanelor, asadar transportul angajatilor fie la locul de munca, fie la diverse evenimente precum teambuilding-uri, petreceri, intalniri de afaceri poate fi mult mai usor de realizat.
Evenimentele pot avea loc atat in tara cat si in afara Romaniei, asadar transportul persoanelor poate fi garantat cu succes. Avem un singur model de Volkswagen Crafter ca si numar de locuri, acela de 19+1 locuri, la un pret extrem de atractiv.
Dotat modern, microbuzul ofera siguranta, confort si cele mai bune conditii pentru transportul fara nicio grija.
Taxele de drum, pod, autostrada, parcare, cazarea si masa soferilor vor trebui asigurate de catre client.

Volkswagen Crafter