Cerere oferta de pret

Inchiriere Mercedes Vito

Microbuzul Mercedes V Class, fabricat in anul 2017 este un microbuz destinat intalnirilor de afaceri, clasei business.
Mercedes V Class este alegerea ideala pentru companiile ce doresc sa-si rasfete oaspetii. Cu dotari premium, cu un interior superb, Mercedes V Class ofera un plus enorm de comoditate.
S.C. Dorini COM PROD EXIM S.R.L. va pune la dispozitie spre inchiriere microbuz Mercedes V Class fabricat in anul 2017 cu 7+1.
Microbuzele Mercedes V Class vin cu dotari moderne ce ofera atat siguranta cat si un confort sporit persoanelor transportate.
Taxele de drum, pod, autostrada, parcare, cazarea si masa soferilor vor trebui asigurate de catre client.

inchirieri mercedes v class

  Inchiriere Mercedes Vito

  Microbuzul Mercedes Vito este o alegere perfecta pentru companiile cu un numar de angajati mic spre mediu. In special in cazul in care locul de munca este unul greu accesibil sau este situat in afara localitatii, serviciul de transport persoane este perfect pentru a asigura eficienta transportului angajatilor catre locul de munca, fara intarzieri sau alte intamplari neplacute.
  Exista doua variante ale modelului Mercedes Vito: 7+1 locuri sau 8+1 locuri, in functie de numarul de persoane, la cel mai bun pret. De asemenea, putem transporta grupuri mici de persoane atat national cat si international, in functie de eveniment sau de necesitatea companiei. Calatorii business, teambuilding, agrement, petreceri si altele.
  Mercedes Vito are toate dotarile moderne in asa fel incat transportul persoanelor sa fie unul linistit, modern, confortabil si in siguranta.
  Taxele de drum, pod, autostrada, parcare, cazarea si masa soferilor vor trebui asigurate de catre client.

  inchirieri microbuze

  Inchiriere Mercedes Sprinter

  Microbuzul Mercedes Sprinter reprezinta o alternativa ideala pentru companiile care detin un numar mare de angajati si care au locatiile de lucru in locuri greu de accesat, in afara localitatii sau in zone fara transport in comun. Pentru un transport in siguranta, eficient ca si timp si chiar pentru crearea unui ambient placut intre angajati, Mercedes Sprinter este varianta ideala de a fi la timp la locul de munca.
  De asemenea, microbuzul este perfect pentru organizarea de teambuilding-uri, excursii, calatorii prin tara sau in afara ei, evenimente de agrement, ocazii speciale si asa mai departe.
  Noi va punem la dispozitie pentru transport microbuze Mercedes Sprinter cu locuri intre 16+1 pana la 20+1, in functie de numarul de persoane necesar pentru transport, evident la cele mai bune preturi. Dotarile sunt moderne si extrem de bine intretinute in asa fel incat transportul persoanelor sa fie realizat cu succes si sa fie linistit, confortabil si in siguranta.
  Taxele de drum, pod, autostrada, parcare, cazarea si masa soferilor vor trebui asigurate de catre client.

  mercedes sprinter

  Inchiriere Volkswagen Crafter

  Microbuzul Volkswagen Crafter este unul foarte modern si totodata cel mai mare si incapator microbuz comercializat de catre brandul mai sus mentionat. Locatiile greu accesibile ale unor companii cu un numar mare de angajati pot provoca neplaceri in transportul persoanelor, asadar transportul angajatilor fie la locul de munca, fie la diverse evenimente precum teambuilding-uri, petreceri, intalniri de afaceri poate fi mult mai usor de realizat.
  Evenimentele pot avea loc atat in tara cat si in afara Romaniei, asadar transportul persoanelor poate fi garantat cu succes. Avem un singur model de Volkswagen Crafter ca si numar de locuri, acela de 19+1 locuri, la un pret extrem de atractiv.
  Dotat modern, microbuzul ofera siguranta, confort si cele mai bune conditii pentru transportul fara nicio grija.
  Taxele de drum, pod, autostrada, parcare, cazarea si masa soferilor vor trebui asigurate de catre client.

  Volkswagen Crafter