Despre Noi

Cine suntem?

S.C. DORINI COM PROD EXIM S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1993, având ca obiect principal de activitate transportul intern şi internaţional ocazional de persoane precum şi contracte ferme încheiate cu persoane juridice şi agenţii de turism pentru servicii de transport rutier, transportul angajaţilor la/de la locul de muncă. Firma noastră are preţuri competitive pe piaţa transporturilor de persoane.

Managementul companiei este asigurat de o echipă dinamică, cu experienţă în transportul de persoane, deciziile luându-se după o analiză amănunţită a problemelor apărute. Experienţa noastră o punem permanent în slujba clienţilor noştri, oferindu-le soluţii de transport profesionale, fiind convinşi că vor găsi în compania noastră un partener de încredere.

Pentru persoanele care au nevoie de o calatorie sigura si placuta, Dorini reprezinta garantia succesului, pentru ca o recomanda experienta de peste 25 de ani, o flota bogata pentru orice necesitate si mii de oameni adusi acasa in siguranta.
Dezvoltam, in conditii de calitate si siguranta, povesti de neuitat, pentru ca orice calatorie reprezinta mai mult decat un simplu drum.

CONTACT

MISIUNE

Oferim calatorii in conditii de siguranta deplina. Personalul experimentat asigura un transport de calitate, iar orice drum aminteste de placerea de a calatori.

VIZIUNE

O calatorie reprezinta intotdeauna o poveste. Construim povesti de neuitat
pentru toti cei care aleg sa porneasca la drum cu noi.

VALORI

Experienta:
In cei peste 25 de ani de activitate, am invatat ca oamenii sunt cei mai importanti, de aceea ne imbunatatim permanent serviciile. Suntem demni de incredere si profesionisti in tot ce facem.

Responsabilitate:
Oamenii reprezinta responsabilitatea noastra principala. Tratam cu seriozitate fiecare drum parcurs si intotdeauna ii aducem acasa, in siguranta, pe toti pasagerii nostri.

Exigenta:
Dorinta de a evolua si de a fi din ce in ce mai buni in domeniul nostru ne-a adus unde suntem astazi. Exigenta ne-a ajutat sa ne dezvoltam si nu ne oprim aici. Continuam sa evoluam impreuna. Flota noastra, in frunte cu noul autocar Setra – primul din Romania – este dovada vie a acestui lucru.

Ai nevoie de o solutie temporara sau permanenta pentru transportul rutier de persoane?