Inchirieri Autocare

Inchirieri Autocare

DORINI TRANSPORT are unul dintre cele mai profesioniste servicii de inchirieri autocare, avand o experienta de piata de peste 20 ani in domeniul de transport persoane. Avand nenumarate contracte duse la bun sfarsit si o responsabilitate continua fata de persoanele servite, serviciul de inchirieri autocare este unul de clasa inalta, in primul si in primul rand deoarece veti beneficia de oameni de calitate si anume soferi cu mare experienta. Milioane de kilometrii parcursi in siguranta si in conditii optime de transport, orice drum parcurs devine o adevarata experienta.
Inchirieri Autocare

In al doilea rand, un alt mare castig este flota bogata si moderna, astfel nevoia de inchirieri autocare poate fi realizata cu usurinta pentru orice eveniment si personalizata in functie de necesitatea fiecaruia. Astfel, in functie de situatie, puteti realiza inchirieri autocare pentru modelele de autocare Setra si Mercedes Benz. Suntem prima companie care a achizitionat primul autocar Setra 515HD in Romania, stabilind astfel un etalon de confort, stabilitate si siguranta. Este un autocar impunator, se preteaza perfect pentru circuite nationale si internationale, face parte din gama comfort class, seria 500 si este apreciat in special pentru eleganta si modernitatea de care da dovada.

Inchirieri Autocare – Companii

In al treilea rand, alegerea serviciului de inchirieri autocare se adreseaza in special companiilor cu diverse nevoi: team-building-uri, evenimente in afara orasului sau in oras, evenimente internationale, transport de la locatie la locul de munca, transport de la locul de munca la o anumita locatie, transport de persoane la cerere si altele. O astfel de facilitate este extrem de apreciata atat de angajati, cat si de exterior. Este o dovada de profesionalism, control, organizare si omogenitate. Este la indemana, deoarece asigura o coerenta si o siguranta in ceea ce priveste brandul companiei.

Dorini Transport este un brand axat pe dezvoltarea experientei de transport atat prin resursa umana, adica personalul extrem de bine instruit cat si prin facilitatile oferite, calitate, siguranta si confort. Pe langa serviciile de inchirieri autocare, oferim si servicii de transport persoane cu microbuze sau autoturisme, precum si servicii de transfer de la aeroport la locatie sau hotel si de la hotel sau locatie la aeroport. Odata cu multiplele servicii oferite, experienta acumulata de-a lungul timpului ne aduce in punctul in care putem personaliza si contura oferte in functie de nevoile si dorintele clientilor nostri.

Posibilitatea de inchirieri autocare este una dintre cele mai cerute dintre ofertele noastre, avand in vedere ca foarte multe companii se axeaza pe dezvoltarea propriilor servicii, dezvoltarea calitatii lor ca si brand si evolutia per ansamblu. Un astfel de plus oferit atat clientilor cat si propriilor angajati poate creste favorabilitatea fata de brand, chiar eficienta si relatiile interumane precum relatia intre companie, brand si oameni per ansamblu. Asadar, oferim mai mult decat inchirieri autocare, oferim solutii pentru diverse cereri ale clientilor nostri. Astfel de servicii reprezinta, in realitate, raspunsuri si elemente cu ajutorul carora isi pot creste business-ul per ansamblu, prin responsabilitate, apreciere si organizare la toate nivelurile.

Tabel Preturi – Inchirieri Autocare

Autocar Nr. Locuri An Fabricaţie Preţ Comandă
Setra 515HD 49+2 2014 1,50 €/km Comandă
Mercedes-Benz Travego 49+2 2008 1,4 €/km Comandă
Setra 411 32+2 1,2 €/km Comandă

* Preţurile sunt informative si sunt valabile pentru minim 250 km(pentru distanţe mai mari preţul este negociabil).