Inchirieri autoturisme

Inchirieri autoturisme

Infrastructura formata din masini noi si utilate modern, ne permite sa ajungem intotdeauna la timp si sa avem solutii pentru situatii neprevazute. Stabilim impreuna care este cel mai scurt si mai rapid traseu.
Prin serviciul „Inchirieri Autoturisme” va punem la dispozitie autorisme cu dotari multiple pentru a va asigura un confort optim atat pentru clasele de masini medii, cat si pentru cele din clasa lux.

De ce sa inchiriati un autoturism?

Nu exista un motiv general pentru necesitatea inchirierii unui autoturism, dar pot exista situatii nepravazute, cum ar fi necesitatea repararii masinii personale. Sigur, puteti apela la un taximetrist, dar acesta este bun pentru un drum scurt si urgent, dar daca masina va trebui sa stea in service cateva zile sau saptamani?
O alta situatie este aceea in care plecati din oras fara masina personala. Inchirierea unui autoturism cu sofer este alegerea ideala in acest caz, intrucat acesta va poate scuti de stresul provocat de traficul intr-un oras nou.

Va punem la dispozitie un tabel complet de preturi pentru inchirierea autoturismelor cu sofer, din acest tabel veti trage concluzia ca serviciul nostru de inchirieri autoturisme nu numai ca este mai ieftin decat apelarea la un taxi (pentru perioada mai lunga/nedeterminata de timp), dar este si mai sigur, mai confortabil si puteti avea destinatii neplanificate pentru care nu trebuie sa platiti suplimentar (in cazul in care taxiul va asteapta, dumneavoastra veti plati in plus).

Tabel Preturi – Inchirieri autoturisme

Autoturism An Fabricaţie Preţ Comandă
Dacia Logan 2008 25 €/zi Comandă
Skoda Fabia 2008 25 €/zi Comandă
Skoda Octavia 2012 30 €/zi Comandă
Mitsubishi Pajero 2007 80 €/zi Comandă

* Preturile sunt informative  si valabile pentru minim 200 km/zi (pentru distante mai mari pretul este negociabil).
** Noi asiguram: motorina, carte verde, diurna soferilor.