Inchirieri Microbuze

Inchirieri Microbuze

Suntem o companie cu multiple optiuni si servicii pentru fiecare client in parte. Unul dintre cele mai cautate si cerute servicii ale noastre este cel de inchirieri microbuze. Cu o experienta in domeniul transporturilor de peste 27 ani, serviciul de inchirieri microbuze este considerat unul dintre cele mai importante, deoarece exista foarte multe cereri pe piata pentru asa ceva. Dorini Transport dispune de oameni extrem de bine pregatiti si astfel soferi cu mare experienta in ceea ce priveste transportul persoanelor, asadar drumurile, indiferent daca sunt de mare distanta sau de scurta distanta, sunt realizate in conditii perfecte de siguranta si confort.

Salvează

Salvează

Dispunem, de asemenea, de o flota bogata, care poate fi adaptata la diversele cereri ale companiilor si necesitatea fiecaruia. In functie de situatie, companie si traseu, putem realiza inchirieri microbuze pentru urmatoarele modele: Mercedes Viano, Mercedes Vito, Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter. Mercedes Viano este o alegere foarte buna, avand 2 variante ale modelului: 7+1 locuri sau 8+1 locuri. Poate fi utilizat pentru transportul persoanelor de la o locatie la locul de munca sau la un anumit eveniment, transportul elevilor, teambuilding-uri, petreceri, evenimente business, sau calatorii nationale sau internationale. Puteti solicita inchirieri microbuze si pentru modelul Mercedes Vito, exact pentru aceleasi servicii, deoarece este un autoturism care se preteaza pentru astfel de activitati. Cu dotari moderne si grad sporit de siguranta, este un microbuz care asigura o calatorie confortabila care poate fi transformata oricand intr-o adevarata experienta, cu ajutorul profesionalismului soferilor si drumului fara probleme.

Mercedes Sprinter este o alternativa foarte buna la dorinta de inchirieri microbuze, in special pentru nevoia de spatiu mai mare. Dotat cu 16+1 locuri, 17+1 locuri, 19+1 locuri sau 20+1 locuri, este un microbuz in care ne punem toata increderea si ne bazam ca poate duce orice drum la bun sfarsit fara nici cea mai mica problema. Transporturi in locuri greu accesibile sau calatorii in afara tarii sunt doar unele dintre posibilitati pentru inchirieri microbuze de acest tip. Volkswagen Crafter este cel mai mare microbuz vandut de catre Volkswagen si este disponibil in varianta de 19+1 locuri. Fiind potrivit pentru toate necesitatile si nevoile enumerate mai sus, este un microbuz excelent, cu dotari moderne, inovative, siguranta garantata si un grad mare de confort.

Inchirieri microbuze pentru companii

Serviciul de inchirieri microbuze se adreseaza companiilor care au diverse nevoi, precum teambuilding-uri, relocare de personal, transport de personal catre locul de munca sau de la locul de munca, transport la evenimente sau de la evenimente, transport in Romania sau in afara tarii si alte servicii. De asemenea, se adreseaza si grupurilor care doresc circuite nationale sau internationale, pasionatii de calatorii si turism. Transportul persoanelor este foarte important, deoarece orice calatorie trebuie sa reprezinte o amintire frumoasa sau un moment frumos, relaxant. Dorini Transport este o companie care isi pune bazele in oferirea unei experiente complete de transport persoane. Foarte important de stiut este ca o astfel de experienta creste stima de sine a persoanelor implicate si automat creste importanta brandului implicat. O companie care isi trateaza angajatii si colaboratorii cu respect, oferindu-le cele mai bune conditii de transport si de siguranta, va fi automat foarte apreciata atat de persoanele din interiorul companiei cat si de cele din exterior. Conditiile foarte bune de securitate, conditiile de siguranta, profesionalismul soferilor, modernitatea si starea ireprosabila a microbuzelor, toate contureaza un ambient favorabil companiei. In cazul in care aveti nevoie de inchirieri microbuze, va asteptam sa solicitati o oferta, sa consultati flota existenta pe site si sa faceti exact alegerea de care aveti nevoie.

Pe langa serviciul de inchirieri microbuze, oferim si servicii de inchirieri autocare, transfer de la hotel la aeroport sau de la aeroport la hotel, transport national si international sau inchiriere autoturisme.

Flota si dotari microbuze

Toate microbuzele noastre sunt utilate modern, beneficiind de urmatoarele dotari:

  • Aer Conditionat
  • Incalzitor in stationare
  • Cala de bagaje
  • Sistem audio
  • Statie cu microfon
  • Scaune rabatabile
  • Tapiterie din material textil
  • Doua cotiere/scaun
  • Centuri de siguranta
  • Geamuri Panoramice

Flota:

Preturi Inchirieri Microbuze

Microbuz Nr. Locuri An Fabricaţie Preţ Comandă
Mercedes Benz Sprinter 16-20 2017-2020 începând de la 0,70 €/km Comandă

* Preţurile sunt informative si sunt valabile pentru minim 200 km(pentru distanţe mai mari preţul este negociabil).
** Pretul nu include: TVA, taxe parcari, poduri, autostrazi, masa si cazarea soferului.